Vieras

Runoilija 8ecd813a26fca8062d09bceebd9a4997

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.6.2015
Viimeksi paikalla: 7.8.2018 23:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

This is the Moment
 

Näen tutut kasvot ympärilläni
Kasvot, jotka täyttävät elämäni
Silti, olen irrallinen heidän elämästään
tyhjiö kasvaa minussa, sisälläni
Kuoreni rapisee, eikä ehdi eheytyä

Rinki on tiivis, eheä, elämää täynnä
Hapuilen jokaisen selkää, käsiä
Hievahtamatta, huomaamatta, he eivät reagoi
Mitään ei tapahdu
Elämäni rinki, olen sen ulkopuolella

Olen itseni seuralainen
Katson heijastumaa peilistä
Vieras katsoo minua takaisin
Vieraille ei pidetä ovia auki

Selite: 
Alkuperäinen kirjoituspäivämäärä: 7.2.2014. Näitä runoja julkaisee ja suostuu muille näyttämään vasta nyt, koska tuntemukset eivät ole enää samoja. Tulossa siis positiivisia ja myönteisiä runoja myöhemmin. <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot