Ajan taikaa

Runoilija 8ecd813a26fca8062d09bceebd9a4997

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.6.2015
Viimeksi paikalla: 7.8.2018 23:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

This is the Moment
 
Tunsin että jäin selityksen velkaa
Tapahtumille ei voinut millään kääntää selkää

Täällä kaikki elää
Vaikka ei ois selässä evää
Me täällä yritetään opetella jatkuvasti uimaan
Vaikka omia asioita ei pystytä puimaan

Uida siis pitäisi pystyä
Silloinkin kun ei tiedä mihin pitäisi ryhtyä

Onko elämässä taikaa?
Vai pitääkö täällä saada aina vain aikaan?

Miks' tän näin vaikeeta olla täytyy?
Se sua itseäs vastaan kääntyy
Elämäs' täysin uusille ehdoille vääntyy

Henkää sisimpäni
Kipeämmin
Ripeämmin

Tää oli yhtä taistelua
Ja asioiden väistelyä

Menneisyyteen ei voi jäädä
Tai siinä omaa elämääsi säädät

Muutos täytyi nähdä
Koska muuten asioita väänsit
Ja elämäsi sivut taaksepäin käänsit

Juoksee nopeammin eteenpäin aika
Onko siinä sen taika?
Selite: 
Vuosien takaisia pohdintoja. Tämän kirjoitin vuonna 2017 syksyllä 2014-2015 vuosien ajatuksista. On mielenkiintoista nähdä, miten niin erilailla saa muotoiltua ajatukset ylös kun aikaa on kulunut eteenpäin. Jollain tavalla se on harmonisessa muodossa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot