Värit

Runoilija 8ecd813a26fca8062d09bceebd9a4997

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.6.2015
Viimeksi paikalla: 7.8.2018 23:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.4.2024

This is the Moment
 

Ojentaisitko kätesi alas kohti?
Olen täällä, lian peittämänä
Soraa, multaa

Vesi on kastellut maan märäksi
Vaatteeni ovat menettäneet todellisen värinsä
Olen ollut täällä aivan liian pitkään

Pelkkä tuntikin voi olla pitkä aika
Mutta tämä aika on kuin loputon jatkumo
Kuin avaruus, joka ei pääty
Täällä kaikki on myös yhtä pimeää
Pimeää kuin tumma tausta, mistä värit ovat kadonneet

Selite: 
Runon kirjoitin jo vuonna 2007 ja tein siihen pieniä muutoksia sitä julkaistaessa tänne.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

"Maasta pienikin ponnistaa" on
tähän sopiva sananparsi.
Kirjoittaminen on terapiaa, jonka
kautta kirkkaammat värit alkavat
vaikuttaa ja aurinkoa kohti voi
kurottaa. Sinulla on taito tuoda
esiin tunteesi hyvällä tavalla.

 

Käyttäjän kaikki runot