Ennen oli miehet rautaa

Runoilija ALIAS

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä?
Yksinäinen susi,
satojen ystäviensä joukossa.
Haaveilijasielu,
muistojensa loukossa.
Miehensä rakastama,
siinä hemmoteltu pilalle.
Unelmaäiti useimmiten,
mutta joskus joku aikuinen voisi tulla tilalle.
 

Ennen oli miehet rautaa ja naiset naisia.
Nykyään ei erota kummat on kumpia...
Feeniks-linnulla on parta
ja salilla punnertaa Martta.
Tämäkö on sitä todellista vapautta?
Edistystä?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot