Jos sattuisi unohtumaan sunnuntaina

Runoilija ALIAS

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä?
Yksinäinen susi,
satojen ystäviensä joukossa.
Haaveilijasielu,
muistojensa loukossa.
Miehensä rakastama,
siinä hemmoteltu pilalle.
Unelmaäiti useimmiten,
mutta joskus joku aikuinen voisi tulla tilalle.
 

Jotenkin suloista

Sinua

soittaa

kesken työpäivän

toivottaa

hyvää

äitienpäivää

kaksi päivää

liian aikaisin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot