Nimetön

Runoilija ALIAS

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä?
Yksinäinen susi,
satojen ystäviensä joukossa.
Haaveilijasielu,
muistojensa loukossa.
Miehensä rakastama,
siinä hemmoteltu pilalle.
Unelmaäiti useimmiten,
mutta joskus joku aikuinen voisi tulla tilalle.
 

Ole kuin sade.
Vapauta paineistani.
Tee se hellästi.
Sitten rankkasateena,
rummuttele hurmioon.

Selite: 
Haikuharjoitus muuttui tanka-runoksi...
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno! Tervetuloa runoilemaan!

 

Käyttäjän kaikki runot