Talonpojan mietteet

Runoilija ALIAS

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä?
Yksinäinen susi,
satojen ystäviensä joukossa.
Haaveilijasielu,
muistojensa loukossa.
Miehensä rakastama,
siinä hemmoteltu pilalle.
Unelmaäiti useimmiten,
mutta joskus joku aikuinen voisi tulla tilalle.
 

Tänään on vaimoa pantava,
koska ei ole pelkoa, että siitä tulee kantava.
Mutta ensin syön,
pieraisen ja lyön.
Ihan vaan pikkasen pakaralle juu,
sillä siitä se innostuu.

Selite: 
Kaikkea sitä mieleen juolahtaa... :D Tällainen mielikuva tuli, kun eräs mies puhui vaimonsa raskaudesta, että 'vaimo on kantavana'.
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika härski. :D

johan päästelit
aidosti mua nauratti

 

Käyttäjän kaikki runot