Hodari ilman nakkia

Runoilija ALIAS

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä?
Yksinäinen susi,
satojen ystäviensä joukossa.
Haaveilijasielu,
muistojensa loukossa.
Miehensä rakastama,
siinä hemmoteltu pilalle.
Unelmaäiti useimmiten,
mutta joskus joku aikuinen voisi tulla tilalle.
 

Ilman Sinua olen...
kuin hodari ilman nakkia
tai kuin juhlavieras ilman frakkia.
Olen kuin aski ilman tikkuja
tai kuin teksti ilman pilkkuja.
Olen kuin kiire ilman hoppua
tai kuin satu ilman onnellista loppua.

Olen mauton.
Olen alaston.
Olen tyhjä ja tarkoitukseton.
Olen turha.
Olen surullinen.
Sitä minä totisesti olen...

ilman Sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot