Nimetön

Runoilija Runawayboys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

E A D G
 

Miksi
aina kun kirjoitan jotain
jotain imelää sekä
tekstiä joka on täynnä
rakkautta
kaikki ui taas vastavirtaan

Sanoinko minä jotakin
luulin että ymmärtäisit
tekisi mieli
tulla linjoja pitkin
ottamaan ajatuksistasi kiinni

Nyt minä rauhoitun
hengitän
vaikka paperipussiin
ei minun tarvitse tietää
ehkä sinulla on paha päivä

Et sinä katoa
jätä minua yksin
niinhän sinä sanoit
et sinä katoa

et sinä
katoa

ethän??

Selite: 
Ja jätä mua yksin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä runo... ja tuttu juttu tuo, ettei toinen aina tajua sitä mitä kirjoittaessaan tarkoitti...tai edes puhuessaan.

Tunne tuttu.
Kaukosuhteet on vaikeita.
Varsinkin jos ne toimii vain netin kautta.

En minäkään osaa kirjoittaa rakkaudesta.
Pikemminkin rakkaudettomuudesta.

Hyperventiloi :)
Se puhdistaa ilmaa :D

Eikai.. :/

Tuttu tunne välillä, menetyksen pelko.

 

Käyttäjän kaikki runot