Nimetön

Runoilija Runawayboys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

E A D G
 

Olisit edes huutanut
tai sanonut
en kiinnosta sinua
sanonut että sinulla on toinen
käynyt käsiksi
edes lyönyt
mutta

Sinä päätit jättää
jättää minut hiljaisuuteen

Et ehkä tiedä
sinä
se on pahinta mitä voi olla
pahempi kuin lyöminen
pahempi kuin pettäminen
pahempi kuin murha

Henkinen murha
minulle
sinulla..

Taitaa olla jo uusi
ja
täällä olen minä
vihaamassa
rukoilemassa
että sinä pärjäisit
kaiken tämän vihan
alta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin. Hylkääminen sattuu. Molempiin osapuoliin.

Koskettava, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot