Nimetön

Runoilija Runawayboys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

E A D G
 

Saattele minut
elämäni viimeiseen henkäykseen
turvassa
sinun sylissäsi.

Selite: 
Lyhyestä virsi ei niin kaunis.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi miten surullisen haikeaa,
jos todella on niin...

 

Käyttäjän kaikki runot