Nimetön

Runoilija Runawayboys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

E A D G
 

Mieleni tekisi
pyyhkiä kaikki suhun liittyvä
nämä idioottimaiset runot
runot jotka jaksoivat vielä toivoa
jotka tuntuvat nyt vain yhdeltä isolta
idioottimaiselta kasalta paskaa

Poistaa sun kuvat
sähköpostit
kaikki muistot
sinut

Saatan vihata sua
saatan pitää susta
eniten kai pidän susta
vaikka pitäisi vihata sua

Kuka antaa mulle voimaa
käsitellä tätä taas
olisi pitänyt nähdä tämän tulevan
olisi pitänyt olla olematta

Nyt minäkin olen
iso kasa hyväksikäytettävää paskaa
jotain
minkä sä olet jo unohtanut

Selite: 
Mä niin en kiitä kaikesta. Millä päästää kaikki raivo ulos, kun ei osaa edes enää itkeä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo... ja punateksti. Vihalla ei silti voita mitään, tekee vain itselleen hallaa.

 

Käyttäjän kaikki runot