Herännyt sydän

Runoilija J

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.9.2013
Viimeksi paikalla: 21.9.2016 23:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olin aina ajatellut
ettei tämä suuri, tyhjyyttään kumiseva sydän
tule koskaan heräämään

Sitten silmäni kiinnostuivat sinusta
Paloit muistiin verkkokalvoilleni
Olit erilainen kuin muut

Ja niin minä heräsin
Sinun huuliesi lämpöön

Nykyään silitän siiliä tukkaasi
Odotan sinulta aamun ensimmäistä viestiä,
ja illan viimeisiä kauniita sanoja
Sinä pidät sydämeni hereillä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno rakkausruno

mahtavaa

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
J Tyhjä 12.2.2015 0 Runo
J Väärä 12.2.2015 2 Runo
J - 12.2.2015 1 Runo
J Hiljaa kuihtuva 28.10.2013 2 Runo
J Se tunne 3.10.2013 4 Runo
J Lasi 22.9.2013 1 Runo
J Narsisti 22.9.2013 2 Runo
J Herännyt sydän 22.9.2013 1 Runo