Narsisti

Runoilija J

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.9.2013
Viimeksi paikalla: 21.9.2016 23:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikä sä luulet mun olevan?
Halpa huora
jota voit lyödä milloin huvittaa
Pieni ötökkä
jonka murskaat jalkasi alle
Naiivi lapsi
joka uskoo satuihisi

Ei
Mä en ole sulle enää mitään
Joskus olin
uskollisin ystäväsi
jonka sinä heitit pois
vaihtaaksesi uuteen
Halusit entistä nöyremmän
Tahdoit uuden johdettavan
itseäsi palvomaan
Opin tuntemaan liian hyvin
narsistin sielusi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta joka sana tottavie!

Niin hyvä että sanon
Super hyvä :)

Narsistin kanssa eläminen syö sisältä ja jättää heikomman sisään tyhjiön.

Osui ja upposi!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
J Tyhjä 12.2.2015 0 Runo
J Väärä 12.2.2015 2 Runo
J - 12.2.2015 1 Runo
J Hiljaa kuihtuva 28.10.2013 2 Runo
J Se tunne 3.10.2013 4 Runo
J Lasi 22.9.2013 1 Runo
J Narsisti 22.9.2013 2 Runo
J Herännyt sydän 22.9.2013 1 Runo