Lasi

Runoilija J

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.9.2013
Viimeksi paikalla: 21.9.2016 23:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen esillä vitriinissä
näytekappaleena sairaudesta
Alastomana kaikkien edessä
esimerkkinä hulluudesta

Lasinen vankilani
eristää minut elämästä
pakottaa aina vain kauemmas
Poispäin sinusta

Lasi heijastelee kuvajaista
Päivästä toiseen
aina vain samaa painajaista
naista itkuista

Lasi on jo ottanut kaiken
Vienyt tilan toivolta
Jäljellä ei ole enää mitään
Se on saanut minutkin

Enää ovat vain kahleet
jotka kuihduttavat hiljaa
vaientaen valheet
yritykset lohduttaa

Selite: 
Runo ajalta, jolloin taistelin kovimmin paniikkihäiriötä vastaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Riipaisevaa tekstiä..
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
J Tyhjä 12.2.2015 0 Runo
J Väärä 12.2.2015 2 Runo
J - 12.2.2015 1 Runo
J Hiljaa kuihtuva 28.10.2013 2 Runo
J Se tunne 3.10.2013 4 Runo
J Lasi 22.9.2013 1 Runo
J Narsisti 22.9.2013 2 Runo
J Herännyt sydän 22.9.2013 1 Runo