Helppo valinta

Runoilija epuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikkea maan ja taivaan väliltä,
maan alta ja taivaitten takaa.
Hetken mietteitä, harkitsematta.

Pienet lapset,
pienet kissat,
pienet perhoset,

ei minulla muuta.
Nyt.

 

Ballaadi
vai rokki

mehumaija
vielä porisee

pää niin tyhjä
että rokki voittaa

väsyneen

Selite: 
2 konserttia päällekkäin ja pakko valvoa vielä hetki
Kategoria: 
 

Kommentit

Usein se voittaa...hyvä runo

Hymyilyttävä tämä mehumaija-mehun tuoksuinen.

 

Käyttäjän kaikki runot