Sutii

Runoilija epuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikkea maan ja taivaan väliltä,
maan alta ja taivaitten takaa.
Hetken mietteitä, harkitsematta.

Pienet lapset,
pienet kissat,
pienet perhoset,

ei minulla muuta.
Nyt.

 

Nyt olen
jo kaltevalla pinnalla
eikä minulla ole pitoa

ei jarrusukkia
ei liukuesteitä
eikä kai mitään eväitä
jarruttaa tätä kiihtyvää
alamäkeä

pitääkö vain odottaa
mihin suohon uppoan

milloin tää meno loppuu

ostanko lumikengät
vai räpylät
????

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot