Mutta miksi ???

Runoilija epuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikkea maan ja taivaan väliltä,
maan alta ja taivaitten takaa.
Hetken mietteitä, harkitsematta.

Pienet lapset,
pienet kissat,
pienet perhoset,

ei minulla muuta.
Nyt.

 

Ostin uuden päivänvarjon
sellaisen sinisen
ja ruusukuvioisen vahakankaan
sävysävyyn siihen pöydälle

maalasin sen kulahtaneen
puisen kirpputorilöydön
sen allaskaapin valkoiseksi
ja kuvittelin olevani hyvä
kun kerrankin toimin
ja jaksoin

mutta miksi
oloni on edelleen
tyhjempi kuin tyhjä
???

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

se ,että joskus tekee asioita,

eikä löydä sille sillä hetkellä selitystä,

sellaista on sattunut usein,

mutta usein teen vaiston varaisesti,

ja kuin vahingossa olen toiminut oikein,

esim. ostan postikortin,
ja mietin miksi, kunnes muistan ,että
läheisellä on nimpparit!

sellainen on ihmisen mieli?
kuin unessa ei logiikkaa, ja kumminkin oikein"?
uupumuminen on sitten jotakin ihan muuta,

jos koko ajan yrittää vastata muitten odotukseen, eikä tee useinkaan itsestä lähtöisin, silloin se on mielestäni haitaksi,
silloin polttaa kynttilää molemmista päistä?

jotain voi olla
niin tyhjässä taskussa,
hampaan kolossa,
olemassa olossa
kuin mielessäkin tovin

kunhan uskaltaa
voi koittaa ottaa vastaan
elämän haasteet
vaikka vähän kerrallaan
raotetuinkin ovin...

Aina tekeminen ei auta, jos tyhjyyteen on jokin muu syy...haikea runo

Mietin runosi sanomaa.
Oletan, että kaipaat tietynlaista 'palautetta'.

 

Käyttäjän kaikki runot