4.37

Runoilija Wannano

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 8.6.2012
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 23:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.12.1991

Are we smoke
without the fire
 

Otat paljon, annat niin kovin vähän takaisin
Olen yllättänyt jopa itseni, miten olenkaan
mukautunut ja sopeutunut
Minä, joka ennen nousin kapinaan
jo paljon vähemmästäkin

Onko se hyvä vai huono asia,
kun joutuu ylpeytensä nielemään
ja itsepäisyytensä sivuun siirtämään
vain, jotta saisi toisen pitää lähellään

Onko se typerää alistumista,
vaiko kenties rakkautta puhtaimmillaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä tokkiisa näin se enempi on.
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Wannano 4.37 1.2.2014 1 Runo
Wannano K 1.2.2014 1 Runo
Wannano 3:37 8.11.2012 1 Runo
Wannano 3 16.6.2012 1 Runo
Wannano 2 8.6.2012 1 Runo
Wannano 1 8.6.2012 2 Runo