K

Runoilija Wannano

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 8.6.2012
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 23:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.12.1991

Are we smoke
without the fire
 

Sun likaiset hiuksesi kutittavat kasvojani
Alkaa aivastuttaa,
pidätän sitä sekä nauruani
Jotta en sua herättäisi

Nukut kuin pieni lapsi
Ääntelet ja huokailet, levottomana

Mä katselen sua yön tunteina
Verhojen raosta pilkistää katulampun kelmeä valo
Pystyn erottamaan kasvojesi ääriviivat,
nenän kyömyn, avonaisena huokaavat huulet

Tahtoisin kovin sua koskettaa,
saada tarttumapintaa, suukottaa
En uskalla
Painaudun peiton alla lähemmäs, kiinni suhun
Hymyilen kyynel silmäkulmassani

Kuinka voikaan näin rakastaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä sitä voipi ja hieman enemmänkin.
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Wannano 4.37 1.2.2014 1 Runo
Wannano K 1.2.2014 1 Runo
Wannano 3:37 8.11.2012 1 Runo
Wannano 3 16.6.2012 1 Runo
Wannano 2 8.6.2012 1 Runo
Wannano 1 8.6.2012 2 Runo