3

Runoilija Wannano

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 8.6.2012
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 23:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.12.1991

Are we smoke
without the fire
 

Taas teet sen
Minkä niin monesti olet tehnyt
Tahdot sekoittaa pakkaa,
horjuttaa mun itsenäisyyttä
Vasta saavutettua

Kuinka ilkeää ja ajattelematonta
Hämmentää jälleen kerran
mun pientä sydäntäni
Joka jo luuli niin urhea olevansa
Että pystyisi sanomaan ei

Miten sulla onkaan
tuo taito

Jolla aiheutat mulle
ylimääräisiä sydämentykytyksiä
Joita en olisi kaivannut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää syntymäpäivää
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Wannano 4.37 1.2.2014 1 Runo
Wannano K 1.2.2014 1 Runo
Wannano 3:37 8.11.2012 1 Runo
Wannano 3 16.6.2012 1 Runo
Wannano 2 8.6.2012 1 Runo
Wannano 1 8.6.2012 2 Runo