1

Runoilija Wannano

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 8.6.2012
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 23:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.12.1991

Are we smoke
without the fire
 

Yönsiniset lakanat rytyssä
Allamme, välillämme
Välissämme.. Kuten hänkin

Jopa sinisilmäisyyteni, ja
nuoruuden naiviuteni lävitse
huomaan kaiken muuttuneen
Terävimmän hohdon himmenneen

Ennen tapasit tuijottaa mua
kuin kauneinta maisemaa,
aivan kuin et kauniimpaa
koskaan olis nähnytkään

Nyt väistelet katsetta,
vilkaiset kuin ohimennen
Kuin oisin kerjäläinen

Ehkä tavallaan olenkin,
kerjäten rakkauttasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidän tästä.

Hienosti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Wannano 4.37 1.2.2014 1 Runo
Wannano K 1.2.2014 1 Runo
Wannano 3:37 8.11.2012 1 Runo
Wannano 3 16.6.2012 1 Runo
Wannano 2 8.6.2012 1 Runo
Wannano 1 8.6.2012 2 Runo