2

Runoilija Wannano

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 8.6.2012
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 23:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.12.1991

Are we smoke
without the fire
 

Kuin tähdenlento tulit
mun elämääni
Sitä rikastuttamaan

Päiväni valaisit
ja iltojani lämmitit
Sylisi, paikoista parhain

Olisit saanut multa kaiken
Mahdollisen ja mahdottoman
Se ei riittänyt
Eihän mikään sulle

Lailla auringonlaskun
hiljaa katosit, huomaamatta

Muistoksi mulle jäi
hampaanjäljet kaulaan
ja polttavat kosketukset
karttana iholle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kerrontaa, tykkään :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Wannano 4.37 1.2.2014 1 Runo
Wannano K 1.2.2014 1 Runo
Wannano 3:37 8.11.2012 1 Runo
Wannano 3 16.6.2012 1 Runo
Wannano 2 8.6.2012 1 Runo
Wannano 1 8.6.2012 2 Runo