Piilosta

Runoilija Elän takiasi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

When a tornado meets a volcano.
 

Me asutaan samassa kaupungissa ja osassa
ei ehkä käydä samassa kaupassa
eikä törmätä päivittäin

mutta kun sä toisinaan kävelet mun ikkunan alta,
tahdon huutaa
ihan kuin oltais piilosta
että sut on nähty

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kiva.

Jänskä runo.

Tykkään.

Onpa suloinen runo, tykkään todella paljon =)
Liittyykö ihan johonkin oikeaan henkilöön kenties? =)

 

Käyttäjän kaikki runot