Oikea

Runoilija Elän takiasi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

When a tornado meets a volcano.
 

Toisinaan ajattelen
aina siis
yksin

kun en pitele korviketta kädestä
suutele minulle väärää

Niitä hetkiä on vähän
niitä siis
kun ajattelen sinua

toivoisin olevan enemmän

heitä
jotka ovat kuten sinä

Olit minulle oikea

Selite: 
Lissie - When I'm alone
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot