Tallottu

Runoilija Elän takiasi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

When a tornado meets a volcano.
 

Kai me vain olimme
huonoja oppimaan

että
historia toistaa itseään

Samat jo koetut
tallotut väylät aina edessä

ja se rakkaus
aina sama sinuun

Ole kiltti, äläkä tallaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sydämestä kumpuava harras pyyntö kauniisti runomuodossa. Kumpa kukaan ei tallaisi toista..! Paljon Onnea Sinulle, syntymäpäivänäsi! :)

oih, koskettavaa

Ihmisen voi tallata niin helposti. Koskettavaa. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)

Hieno.

Ihana toivomus. Synttäreille ONNEA:

Liikuttava.

todella koskettava on runosi.. Hyvää Syntymäpäivää..

Tähän runoon
ei muita sanoja tarvita ;)

 

Käyttäjän kaikki runot