Vappu

Runoilija Elän takiasi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

When a tornado meets a volcano.
 

Ei olisi pitänyt
humalapäissään lähteä kotiin

ja nähdä sinua siinä
enkelisiipisen naisen kanssa

sitten piiloutua
kymmenen yhtä humalapäisen taakse

vain jotta sinä et näkisi minua nyt

minua nyt

Selite: 
.etkä nähnyt.
Kategoria: 
 

Kommentit

ei vallan mukavaa, mutta elämää varmaankin

kaunis ja melankolinen, hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot