Nimetön

Runoilija Mykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kultainen kello hiekasta
ihmisten ajantaju
päätöksensä sai miekasta

Pysäyttämätön
Kuolema elämälle
silti välttämätön

Elämä on taika
Hiekka valuu tiimalasissa
on tekojen aika

Tee
ettet mitään katuisi
Tuomiolta ei säästy kukaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot