A sad real life toy story

Runoilija Mykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Todella monta vuotta takaperin
penkissä pulpetin
Ensimmäiseni näin.

Sekuntia myöhemmin
luokan edessä seisoessani
häntä katselin.

Tuntia myöhemmin
Vieressään istuin
kanssa ensirakkauden.

Tunnilla
Juttu mukavasti luistaa
sinun huuliltasi.

Kuukautta myöhemmin
sydämeni melkein kuoli
Kun kysyit tunteitani.

Melkein vuosi jälkeenpäin
samoilin metsässä
Kanssa hyvän ystävän.

Iltapäivällä kello kuusi
kauniilla mäenharjalla
sinulta sain viestin.

Viestin luettuani kolmesti
katsahtaen syvälle järveen siniseen
yhden kyyneleen vuoksesi vuodatin

Monta vuotta sitten
viestissäsi kerroit
rakkautesi kuolleen.

Kolme vuotta myöhemmin
Pimeässä tuumasin
ihan itseksein

Kolme vuotta sitten
metsän laidalla
olisi pitänyt luvata

loppuelämäni
sytyttää
rakkautta rintaasi.

Yhä tänäänkin
yksin huoneessani
toivon salaa sinun näkevän.

Nyt,
mitä sinulle
kirjoitan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot