kokemus

Runoilija Mykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin lasiset ruuun terälehdet
kokoontuvat ajatukset päässäni

luoden näkyjä tulevaisuudesta
Tämän päivän nykyisyydestä
eilisen menneestä

kuva ensirakkaudestani
veriset arvet eroamisen
uuden alun

muistoja kauniita
elintärkeitä
tulee vaalia

Mitä olisin
ilman omia
kokemuksiani?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot