Henkisesti raiskattu

Runoilija Mykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin tulisella miekalla, löit rintani rikki.
Avoimella kämmenellä läpsit pitkin selkää
Kehoni verellä ja huulessani tikki
miksei ihminen sua pelkää?

Viereesi kömmin joka ilta
Luullakseni turvassa
unessani keinuva riippusilta
Tyynesti uitat, haavani suolassa

Silti kun aamulla herään,
syön aamiaisen, hymysuin herään.
painajaiseen kauheaan,
alistetun elämään, kamalaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot