tie ikuisuuteen

Runoilija Mykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vesi, puhtaus, elämä.
Tarkoituksenaan löytää ikuisuus
lähtee matkaan
pieni ihminen.

Maku, tunne, asiat uudet
maailma täynnä ihmeitä
ajattelee pieni lapsi
ottaessaan ensi askeleensa.

Houkutus, oikea, väärä
Täällä valintoja on monta,
Seurauksia teoille,
hetkeä unohtumatonta
Tilaa seoille.
Tuumaa nuori,
Luullakseen kaikkitietävä.

Työ, raha, rakkaus
täynnä kiirettä sekä työtä
Rakas vierellä yötä,
on aikuisella onni myötä.
Sanoo elämää kokenut aikuinen.

Taivas, maa, muistot
Elämänkerta pöytälaatikossa,
Makaa sängyllä, elämä kyllä
Jättää meistä vielä jokaisen.
Kerran ollut pieni, nyt jo vanhus
Sulkee silmänsä viimeisen kerran
on nyt löytänyt tiensä ikuisuuteen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot