Nimetön

Runoilija Mykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus kylillä hengaan, täytän tyhjii kujii
riimejä heittelen, katselen kylän muijii
ja niit ääliöit' keiden kans ne skullaa
keiden kanssa röökit suuhunsa rullaa

Hei tiedätkös, baby, parempaa on tarjolla
ny ois tykkiori tyrkyllä
hei tiedätkös, baby, mun syliini mahtuu
vielä vaikka kuinka monta kissaa
Juna lähtee, ethän sitä missaa.

Ei tarvi tyytyy keskinkertaseen, low lifeen
averageen
Meikä on raketti, lennän kuuhun
kierrän sen kolmesti ympäri ja tuun samana päivänä viel takasi
tuomaan hymyn sun suuhu

hei tiedätkös, baby, parempaa on tarjolla
Hyppää rakettiin niin lennetään kuuhun
lupaan toimia kapteenina sääs ku sääs
aina pipo pääs.

Jo kattoo naama vihreen janus
kun on määränpään' uranus, baby
hyppää kyytiin niin seilataan
hyppää kyytiin baby, laiva lähtee.

Tiedätkös, baby, sun ei tarvi tyytyy keskinkertaseen
averageen, lowlifeen
Ota handust' kii vedän sut pois tästä todellisuudesta siihen minkä omistan
ota handust' kii mä maailmas koristan, baby.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Retee ja itsevarma! melkein pystyin kuvittelee biittiä taustalle.

Rento meininki tässä biisissä.Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot