Rakastaisitko

Runoilija noitarumpu

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 26.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos leikkaisin hiukseni lyhyemmiksi?
Käyttäytyisin poikamaisemmin, uskaltaisin ihan vain vähän enemmän.
Jos käyttäisin hienompia vaatteita tai meikkaisin?
Pukeutusin hameisiin, muikistaisin suuta, keikuttaisin lannetta.
Rakastaisitko minua, jos muuttuisin kokonaan?
Voisin olla kuin kameleontti, vaihtaa väriä ja roolia, sopeutua.
Olla joku muu.
Rakastaisitko minua silloin?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot