Huntu

Runoilija noitarumpu

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 26.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puno minulle huntu hiljaisista kyynelistä, syksyn sateista, harmaasta usvasta pelloilla.
Se laskeutuu kevyenä ja raikkaana, melkein jäätävän kylmänä kasvoilleni peittäen tunteeni muden katseilta.
Parvi mustia lintuja pyrähtää harmaata pilvimassaa vasten.
Ollaan hetki hiljaa, laitetaan silmät kiinni, ei edes hymyillä.
Vietetään hiljainen hetki kaikkien maailman yksinäisten muistoksi.
sanovat että niitä on muitakin kuin me.
Samanlaisia.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot