Räjähtävää

Runoilija noitarumpu

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 26.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun ei ymmärrä, ei ehkä edes halua ymmärtää.
Kun ei voi sietää, kun itsellä on paha olla.
Silloin voi tehdä näin, silloin siihen on syy.
Voi yrittää tappaa katseella, antaa kirkkaan vihreän myrkyn ja ruskean jäteveden virrata vapaasti rivien välistä.
Voi vaikka hymyillä ja sanoa että vihaa, ettei halua olla ystävä tuollaisen kanssa.
Ja toinen ei edes huomaa, tai ainakin väittää niin.
Nauraa ja sanoo että on kiva väitellä.
Ilmapiiri on kireä. Kaikki ovat hiljaa.
Rauhallista joulua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täydellisesti runomuotoon tiivistetty kuvaus ihmisluonteesta, elämästä ja joulusta.
Upea tuotos!

 

Käyttäjän kaikki runot