Aiheita

Runoilija noitarumpu

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 26.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mistä minä enää kirjoitan, kun maailma on hajoitettu ja rakennettu uudelleen jo tuhat kertaa?
Mistä minä enää kirjoitan, kun sitä samaa maailmaa on katsottu jo niin monien eri kiikareiden läpi, kun niin moni sydän on jo särkynyt ja parantunut ja yöt ja päivät kaikuvat kuluneita sanoja?
Kaikki toistuu eri väreissä, muodoissa ja minä en ole mitään uutta enkä erilaista.
Bob Dylan sanoi kerran, ettei kukaan oikeasti tiedä mitään.
Taisi olla oikeassa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot