Shadow.

Runoilija LaFleur

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2010
Viimeksi paikalla: 3.12.2016 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Only my own shadow will follow me,
but sometimes it ignore me totally, nothing
could be with me forever.

Not happiness, not sadness, not sorrow, none of the feelings.

Only my own shadow will follow me,
but sometimes it just disappear, nothing
could be with me forever.

Now i have lost my own shadow,
it's gone, i am gone, i just live in the shade.

When i find some light in my own life?

Selite: 
hmm
Kategoria: 
 

Kommentit

Lopun kysymys jää askarruttamaan. Varjon kanssa kulkeminen yksinäistä on. Runo on hieno.

Hieno runo, huomaa että tietyt asiat mietityttää paljonkin.

 

Käyttäjän kaikki runot