Muistot

Runoilija LaFleur

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2010
Viimeksi paikalla: 3.12.2016 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siellä hän on, ja siellä hän pysyy.
Siellä ne on, ja siellä ne pysyy.
Siellä se on, ja siellä se pysyy.

Yksi laukaus ja kaikki loppuisivat.
MUISTOT myös menneeksi jäisivät ja jäätyy.

Edelleen nämä asiat ovat sisimmissäni, sydämmessäni.
Sydämmessäni joka sykkii hitaasti ja miettien.
Mutta silti sykkien toiveiden pulsseja.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun on toivoa, on myös elämää.

No voi anteeksi kun kommentoin :D En tietääkseni oo väittänytkään että puhuisit syksystä :)

Muistot pysyvät alitajunnassamme ja yppäävät esille kun vähiten sitä odotamme.

iha niinku olisin kaivannu sun kommenttia kylmä kahvi. ja mun muistot on vähä kauempaa ku vuoden takaa.

Sydämessä on yks ämmä.
Ei muuta kritisoitavaa, runon ajatus on sen verran hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot