Todellisuuden tajuaminen.

Runoilija LaFleur

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2010
Viimeksi paikalla: 3.12.2016 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kovan kuoresi sisällä sinäkin olet oma itsesi.
Siellä sinäkin voit itkeä kuin kaikki muutkin,
mutta et sitä todellakaan tee.
Et myönnä itsellesi surua taikka pelkoa.

Kovan kuoresi sisällä sinäkin olet oma itsesi.
Siellä sinäkin voit nauraa ja riemuita asioista,
mutta et sitä todellakaan tee.
Et uskalla, pelkäät mitä tulevalta pitää odottaa.

Olet kuin lentokone, joka nousee ja laskee,
keinuu laidalta laidalle. Johon on iskenyt salama.
-Salama rikkoi kuoresi ja olet itsekin riekaleina,
Nyt vain juokset pakoon, -todellisuutta.

Selite: 
Tässä tuo salama on niinku vertauskuva todellisuudelle.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot