vaikeus

Runoilija LaFleur

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2010
Viimeksi paikalla: 3.12.2016 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei ole helppoa olla tässä ja nyt,
yksin vain odottaa tulevaa.
Nämä ahtaat ja vaikeat ajat,
olivat ja ovat, nyt ja tässä täysin samat.

Tämä vyö puristaa rintaani niin kovasti,
haluan vapauttaa itseni, ja tunteeni sinuun.
Mutta en silti salli sitä.

Haluaisin niin kovasti sinua,
ottaa kiinni ja pitää hyvänä.
Suudella sinun täyteläisiä huulia
ja koskettaa sinun pehmeää ihoa.

Miksen vain hyväksy että minullakin voi olla tunteita,
miksi en päästä ulos mitään muuta kuin himoa ja vihaa.

Tykkään liikaa yksinäisyydestä ja vihasta.

Selite: 
...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteita ne himo ja vihakin ovat. Sun pitää vaan antaa mennä ja uskaltaa, muuten ei elämästä saa juuri mitään irti. Heittäydy! :)

 

Käyttäjän kaikki runot