Tuskaa

Runoilija LaFleur

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2010
Viimeksi paikalla: 3.12.2016 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tulisit minun päälleni päättäväisesti,
täyttäisit tyhjyyden sisältäni.

Koskettaisit paljasta ihoani,
rohkeasti ja kovasti.

Ottaisit minut ja tekisit minulle tunteen,
kuin piikkilanka kiertäisi kehoni ympäri
ja menisi sydämmeni lävitse.

Pitäisit kiinni, omistaisit minut.
Olisimme ääni tyhjässä asunnossani.
Olisimme yhdessä,

Ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuskaa todellakin löytyy runostasi, kaipuuta ja epätoivoa.

Täynnä raastavaa tunnetta. Tuskaa ja sen pelkoa. Rakkaus voi tehdä todella kipeää.

 

Käyttäjän kaikki runot