Suuteluhullu

Runoilija 621da02fd4b8f86e23e1b3a26bb8e097

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2008
Viimeksi paikalla: 11.10.2018 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olit lähdössä
viimeiselle matkalle

Tavarat ja sanat
olivat sekaisin

Mutta me ei välitetty
pienistä

Kevät saapui
lumisena ja kauniina

Västäräkistä oli
vähäsen
kuolemaan

Sinä olit kalpea ja kylmä

Minä juoksin
paljain jaloin
lumisilla poluilla

ja tunsin
miten lumihiutaleet
suutelivat kasvojani

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa Vapun tunnelmaa, lumisateessa.
Kauniin koskettavaa,pidän.
Tässä on lopullisuudentuntua
ja  jotain syvällisempää
kuin normaali vuodenaikain vaihtelu.
 

Käyttäjän kaikki runot