Elämä opettaa

Runoilija 621da02fd4b8f86e23e1b3a26bb8e097

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2008
Viimeksi paikalla: 11.10.2018 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
En ole koskaan tykännyt olla yksin
pitkiä aikoja
- en lyhyitäkään

Kaipaan ympärille elämää;
käsiä, kosketuksia, halauksia, kiukuttelua, leivänmuruja,
jakamista

Tyhjä talo.

Tanssin vaaleanpunaisessa pyjamassani ympäri keittiötä.
Syön kaksinkäsin pähkinöitä sängyssä ja hörpin palanpainikkeeksi
punaviiniä, ei haittaa vaikka läikkyy.

Kaipaan.

Käsiä ympärilleni
Elämää, halauksia, kiukuttelua, leivänmuruja.

ei haittaa vaikka läikkyy.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti elämäniloinen.
Riemuisan hieno runo.

Samanlainen sielu olen itsekin, sanoihisi on helppoa yhtyä.
Tyylikästä runoutta ja sen kerrontaa. :)
Ihana runo! Kauniisti kertoilet yksinäisyyden iloista ja varjopuolista.
 

Käyttäjän kaikki runot