Niin vahva sinä minulle

Runoilija 621da02fd4b8f86e23e1b3a26bb8e097

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2008
Viimeksi paikalla: 11.10.2018 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun en jaksa
ottaa
enää askeltakaan

kun käsi ei nouse
edes
halaukseen

Tulee syli
joka
sulkee lämpöönsä

Ilman sanoja
pussittaa
kuin kengurunpoikasen

läheisyydestä
saan virtaa
voimaannun

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit


Lämmin, kaunis runo, hyvä.
 
Ihana.
 

Käyttäjän kaikki runot