Luopio

Runoilija 621da02fd4b8f86e23e1b3a26bb8e097

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2008
Viimeksi paikalla: 11.10.2018 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yö päivästä luopuu
ja minä sinusta
päivä päivältä
vuosi vuodelta

juovun

Varistan muistoja
muistavalkoisia

Varpaankynteni veriseen multaan

sydämeni kastan
kultaan

Unessani
haistan silmiesi suolan
ja tiedän

miten janoisena
uusi aamu meidät aloittaa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa tekstiä osaat kirjoittaa, toden totta.
 

Käyttäjän kaikki runot