Älä vielä

Runoilija 621da02fd4b8f86e23e1b3a26bb8e097

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2008
Viimeksi paikalla: 11.10.2018 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Roikun kesän helmassa
kaksin käsin ja
paljain varpain

Aamut uivat hitaasti kohti
lasken pilvistä:
paistaa, ei paista, paistaa, ei paista,
sataa

Helle ei hellinyt
koko kesänä
Viileiden vesien hyväilyssä
nänninpäät hiirenkorvilla

Yöt tanssivat
tummuvat tähtiin
vain muutaman kerran nähtiin

Päivät juoksevat nopeaan
Ojennan käsivarteni kohti
Kultaisten koivulehtien pudotus

Uskallus irrota tuuleen

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi apua miten upea runo. Olen ihan mukana hetkissä joita kuvaiet, maalaat. Kaunista, lyyrista, herkkiä hetkiä. Pidän, paljon. 
Herkän kaunista,pidän.
UPEA ja ajankohtainen.
Upeaa kerrontaa, tämä kovasti mietteliääksi saa.
 

Käyttäjän kaikki runot