Kaikki runoni eivät kerrokaan sinusta

Runoilija Kingalcohol

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2010
Viimeksi paikalla: 19.1.2024 19:57

Asuinpaikka: Lappeenranta
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan pääosin englanniksi
ja fiilisten mukaan.

P.S. Epäkelpo olento äänestyksiin.
 
 
Otan varovasti vastaan
kaikki ihmiset
jotka syöksyvät päälleni
kuin eläimet

Nurkan takana
vaanii odottamaton
se saattaa ihastua

Nurkan takana
vaanii joku tuntematon
se saattaa vihastua

Molemmilla aikeinaan
saada sinulta jalat alta
tavalla tai toisella

Mutta ainoastaan
näistä toista voi motivoida
rakkaus tai pelko siitä

Ettei jäisi yksin
Selite: 
Söin leipää ja leivässäni ei ollut kenenkään kasvoja. Juustoakin oli päällä. Kahviakin otin mukiin, jossa lukee Maailman paras isä. Maitoakin kaadoin sinne kahvin sekaan myös. Itse runo syntyi monen silmän räpäyksessä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtavaa tunteenpaloa, pidän
Hyvin keksit runon tuosta noin vain, olet taitava <3 
 

Käyttäjän kaikki runot