Sinuun minä kirjoitan

Runoilija Kingalcohol

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2010
Viimeksi paikalla: 19.1.2024 19:57

Asuinpaikka: Lappeenranta
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan pääosin englanniksi
ja fiilisten mukaan.

P.S. Epäkelpo olento äänestyksiin.
 
 
Jäähtynyt kahvi
pinta niin tyyni

Nostan huulilleni
juodakseni
saadakseni
pintaan väreet

Myrsky vesilasissa
kun sinne poretabletin
upotan, kuohuu kuin sisälläni

Pitelen käsiäni ja kuvittelen
kuinka pitelisit kättäni
vasten kättäsi, hidas hipaisu
kuinka liu'ut alas ihoani

Ranteelta kohti sormiani
sormet lomittumaan omiini

Sinuun minä kirjoitan
sanat, joita en ääneen halua
lausua, ne menettävät otteensa

Myrsky laantuu vesilasissa
sen kurkkuuni kumoan

Jäätynyt kahvi
pinta ilman väreitä
Selite: 
Ripaus kaipausta, absurdismia, surrealismia sekä musiikkia (VOLA - Inside Your Fur)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteiden väreilyä ja kuohuntaa.. 
Kerrassaan oivaltavaa ja inspiroivaa luettavaa.
Vallan hienosti kuvailtu!
 

Käyttäjän kaikki runot