Epäkelpo linnuksi

Runoilija Kingalcohol

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2010
Viimeksi paikalla: 19.1.2024 19:57

Asuinpaikka: Lappeenranta
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan pääosin englanniksi
ja fiilisten mukaan.

P.S. Epäkelpo olento äänestyksiin.
 
 
Kasvatin maasta hampaat
ne kaikki kynät pureskelivat

En ota osaa en arpaa, kiitos
en pysty jakamaan nimikirjoituksia

Kaikki kynät ovat menneet kirjoituskelvottomiksi

Varmuudeksi poltan sillat
ne kaikki kynät myös tuhkaksi

En tahdo tulla haudatuksi
kuin hautausmaalle kuristettu strutsi

Saattaisin nousta haudan takaa
ja ajaa takaa kaikkia muita
kunnes joutuisivat hautansa kaivamaan

Nousen ylös kaatuakseni uudestaan
liukenen pöydän alle mitään juomatta
minulla on silmät selässäni ja siivet silmissäni

Siltil liian väsynyt räpyttääkseni
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Laittaa lukijan todellakin miettimään <3 
Mielenkiintoisia sanakuvia. 
 

Käyttäjän kaikki runot